fbpx

About Cartagena – NB

Om Cartagena

Cartagena er en av Norges ledende Microsoftbaserte teknologifirmaer, spesialisert i Dynamics 365 og Power Platform.

Vår historie

Cartagenas historie fra 1992 til i dag

Våre partnere

Liste over Cartagenas partenere

I mer enn 20 år har vi forenklet driften av virksomheter og organisasjoner ved å kombinere dyp ekspertise i Microsoft-plattformen med inngående kjennskap til de bransjer vi leverer til.

Vi har vært en ledende Microsoftpartner siden 90-tallet. Vi utvikler tilpassede systemer for å hjelpe våre kunder å nå sine forretningsmål. For mange av våre kunder har vi vært en langsiktig, kostnadseffektiv, og forutsigbar partner over flere tiår. Som en fleksibel organisasjon er vi i stand til å tilpasse vår ekspertise og benyttelse av partnere til våre kunders behov.

Lidenskap for digitalisering

Cartagena er et team bestående av teknologer, løsningsarkitekter og forretningskonsulenter som brenner for å skape digitale løsninger som tilfører verdi for våre kunder. Når vi utvikler systemer, har vi kunnskapen og erfaringen til å utnytte alle muligheter i Microsofts teknologiplattform. Samtidig gjør vår bransjekunnskap og forståelse av forretningsprosesser at vi skiller oss fra våre konkurrenter i dagens marked.

Våre ansatte har unik ekspertise innen design, produktutvikling, implementering, prosjektledelse, og administrasjon innen bestemte bransjer:

Bransjer

I vårt selskap er vi bevisste i å dyrke langsiktige forhold til våre oppdragsgivere. Vårt team av bransjeeksperter arbeider tett med dere for å forstå deres behov og målsetninger, og å kunne tilby skreddersydde løsninger som bidrar fremskritt og suksess. Takket være vårt klare fokus på kundetilfredshet har vi en stolt historie med fornøyde klienter. la oss hjelpe deg oppnå dine forretningsmål.

Transport og logistikk

Vi har spesialisert oss i digitalt skifte for selskaper innenfor transport- og logistikksektoren. Våre spesialdesignede systemer for transport og logistikk forenkler hele kundeopplevelsen, fra første kontakt til endelig levering.

Skogbruk

Med en dyp kunnskap og utstrakt erfaring med digitalisering, har vi spilt en avgjørende rolle i moderneseringen av norsk skogbruk. Vår ekspertise på dette området har gjort det mulig for oss å gi betydelige bidrag til den digitale transformasjonen av skogbruket.

Retail

Our cloud-based software complements the market leader Microsoft Dynamics with all the functionality that shopping centers need for their day-to-day work.

Medlemsorganisasjoner

Vi forenkler organisasjonsarbeid gjennom ende-til-ende løsninger med enkle løsninger tilpasset sluttbrukerne.

For henvendelser eller brukerstøtte, vennligst kontakt vårt hovedkontor i Oslo:

Generelle henvendelser

+47 926 00 373/ morten@cartagena.no

Teknisk support

+47 24 13 41 20 / support@cartagena.no