fbpx

Cartagena Careers – NB

Gi ditt preg på fremtiden sammen med oss!

Bli med i vårt trivselsfulle fellesskap og hjelp oss med å forme fremtiden for vårt selskap og våre kunder, mens vi stadig dyrker hverandres ekspertise.

Gi ditt preg på fremtiden sammen med oss!

Bli med i vårt trivselsfulle fellesskap og hjelp oss med å forme fremtiden for vårt selskap og våre kunder, mens vi stadig dyrker hverandres ekspertise.

Hvorfor jobbe for oss?

Hos oss blir engasjement verdsatt sammen med ekspertise og ferdigheter. Vårt team består av mennesker med talent og fagkunnskap som er engasjerte i å drive vekst og suksess for våre kunder og selskapet. Ved å bli med hos oss vil du ha muligheten til å jobbe sammen med bransjeeksperter og være en del av et fellesskap i utvikling som stadig streber etter å oppnå eminens i vårt arbeid. I tillegg til verdifull arbeidserfaring, tilbyr vi et fleksibelt og inkluderende arbeidsmiljø, samt muligheter for faglig utvikling og vekst. Vi mener våre ansatte er ryggraden i selskapet vårt, og vi prioriterer deres trivsel. Vi er kontinuerlig på jakt etter nye, dyktige mennesker til å bli med i teamet vårt, og hjelpe oss med å utfordre grenser og finne nye veier til å lykkes. Hvis du er dedikert og drevet, og ønsker å være med å forme løsninger som utgjør en forskjell, vil vi gjerne ha deg med på laget.

Fordeler

Hybrid Arbeidsplass

Vi gir en større grad av fleksibilitet og balanse mellom arbeid og fritid for ansatte. Ved å legge til rette for å jobbe hjemmefra eller andre eksterne steder, reduserer vi reisetid og lar deg bedre håndtere personlig ansvar.

Investerer i dine ferdigheter

Å investere i ansattes ferdigheter gjennom sertifiseringer, kurs og arrangementer er avgjørende for å gjøre oss konkurransedyktige og holde våre team motiverte og engasjerte. Det er ikke bare bra for virksomheten, men det er også bra for våre ansattes faglige utvikling.

Internasjonalt arbeidsmiljø

Vi er et selskap med kontorer både i Norge og Thailand. Dette gir våre ansatte en unik mulighet til å få internasjonal erfaring og tverrkulturelle ferdigheter, samtidig som de bidrar til selskapets suksess i en global markedsplass.

Attraktive kontorer i Oslo

Opplev pulsen i byen fra vår førsteklasses beliggenhet midt i hjertet av Oslo. Vær med i vårt dynamiske team i våre trivelige kontorer ved ikoniske Karl Johans gate 13, og bli en del av et samarbeidende og energisk arbeidsmiljø.

Konkurransedyktig lønn

I vårt selskap tilbyr vi fast lønn og bonusstruktur for å gi stabilitet og forutsigbarhet for våre ansatte, og gi økt jobbtilfredshet og motivasjon. Bonus motiverer også våre ansatte til å yte sitt beste og hjelper oss med å beholde de beste talentene. Dette er gjensidig godt for både våre ansatte og vårt selskap.

Teamarrangementer

Tverrkulturelle teamarrangementer mellom vårt Oslo- og Bangkok-kontor bygger ikke bare sterke relasjoner, men øker også kommunikasjonen, problemløsningsevnen, kulturell forståelse, tekniske ferdigheter og konsulentferdigheter. De er en verdifull investering i vår globale suksess.

Ble med på laget!

Vi søker motiverte individer som ønsker å bli med i et av landets mest erfarne Microsoft Dynamics-miljøer. Søk nå og ta det første skrittet mot en fantastik karriere med oss!

Hovedkontor

Vårt hovedkontor er lokalisert i hjerte av Oslo!