fbpx

Shipping – NB

Transport og logistikk

Cartagena spesialiserer seg på Microsoft Dynamics 365-baserte CRM-systemer for transport og logistikk. Våre skreddersydde løsninger håndterer hele kundereisen og er bygget for å møte dine spesifikke selskapsbehov.

Teknologer med industri kunnskap

Er du klar for å ta transport- og logistikkvirksomheten din til nye høyder? Våre spesialiserte CRM-systemer, bygget på Microsoft Dynamics 365, er skreddersydd for dine spesifikke behov og vil garantert gi deg den konkurransefordelen du trenger.
Cartagena har spesialisert oss på å utvikle banebrytende systemer basert på Microsoft Dynamics 365, skreddersydd for å møte de unike behovene til selskapet ditt. Vår dype teknologiske ekspertise, kombinert med vårt team av erfarne bransjekonsulenter, gir deg trygghet om at du er i gode hender. Med Cartagena får du tilgang til unik IT-ekspertise og en helhetlig forståelse av bransjen din, alt på ett praktisk sted. Kort sagt er vi din partner for suksess.

Vi bistår gjerne med å implementere MS Dynamics og Power Platform

1

Ett velfungerende CRM-system

Spor og håndter kundekontakter enkelt, og sørge for at du gir den beste mulige servicen. Du kan også segmentere kundene dine og målrette dem med personlige markedsføringskampanjer.

2

Økt salgseffektivitet

Automatiser oppgaver knyttet til salgsprosessen, som for eksempel oppfølging av leads, tilbud, avtaleplanlegging og prognoser. Dette kan føre til betydelige forbedringer i salgseffektivitet og produktivitet, og lar teamet ditt fokusere på å avslutte avtaler og øke inntektene.

3

Gode datadrevne avgjørelser

Gi deg sanntidsdata om dine kommersielle operasjoner, slik at du kan ta beslutninger basert på data. Du kan også analysere historiske data for å identifisere trender og mønstre som kan brukes til å forbedre virksomheten din.

4

En portal som er tett integrert med CRM

Vi spesialiserer oss på å skape enestående kundeopplevelser gjennom portaler integrert med CRM. Vårt team av eksperter er dyktige både på å utvikle og bygge disse portalene, og vi samarbeider med både kundens eksisterende partnere og våre egne forretningspartnere for å garantere et vellykket resultat.

5

24/7 support

Vi vet at det å ha systemene oppe og kjøre til enhver tid er forretningskritisk for kundene våre, derfor tilbyr vi støtte hele døgnet uansett tidssone. Ved systemfeil tilbyr vi støtte og sikrer drift 24/7. ​

6

Vi jobber mer og mer skybasert

Vi har omfattende erfaring med å migrere kunder fra lokale servere til skyen, samt implementering av rene D365 SaaS-løsninger.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til kundene våre, og dekker alle stadier i prosessen fra start til slutt.

Fra kartlegging av behov til implementering. Vår involvering sikrer en sømløs og vellykket resultat.

Ta neste neste steg og ta kontakt!

Kontaktperson

Glenn-Robert Monsen
Chief Technology Officer (CTO)
glenn-robert.monsen@cartagena.no
+47 452 80 649