fbpx

Cartagena Link – NB

Cartagena Link logo

Cartagena Link: Broen Mellom Microsoft Dynamics 365 CRM og ditt ERP-System

Hva er Cartagena Link?

Cartagena Link er en løsning som forbedrer bedriften din ved å knytte kundedialog sammen med salg, økonomi, statistikk og intern ressursallokering. Det gir en fullstendig oversikt over all kundedata med toveis dataflyt. Dette betyr at du vil ha tilgang til all data du trenger for å ta informerte beslutninger og bedre forstå kundenes behov. Med Cartagena Link vil bedriften din ha bedre oversikt, større fleksibilitet og mer effektive arbeidsprosesser, noe som gjør det mulig å betjene kundene dine bedre og legge til rette for økt vekst.

Strømlinjeform bedriftsoperasjoner med integrasjon av CRM og ERP fra Cartagena Link

Vi utviklet Cartagena Link for å forenkle prosessen med å administrere flere systemer, noe som normalt kan være en betydelig ressursbelastning for bedrifter. Bruk av flere systemer krever mye IT-støtte og øker risikoen for overflødig merarbeid og uorganisert lagring av kundedata. Med Cartagena Link kan du være trygg på kvaliteten på dataene dine i alle stadier av prosessen, og ha full synlighet til bedriftskritiske data. Vårt team håndterer integreringen av CRM- og ERP-systemene dine, og gir deg følgende fordeler: Effektiv styring av kjernevirksomhetens data, et fullstendig integrert system klart til bruk, kontinuerlig støtte og oppfølging, og ferdige løsninger for populære plattformer som Tripletex, Visma Global og Visma.Net.

1

Fleksibelt og enkelt å sette opp
Dette betyr at systemet lett kan tilpasses bedrifter som opplever vekst eller endring. Vi gir råd og videreutvikling underveis når nye behov oppstår.

2

Økt effektivitet
Interaksjon på tvers av systemer og avdelinger takket være toveis dataflyt.

3

Standardisert produkt
Integrasjon med alle de mest brukte ERP-systemene, inkludert Visma og Tripletex.

4

Vokser med bedriften din
Kan utvides for å løse flere forretningsmål innen organisasjonen.

5

Enkel skalering
Et fleksibelt system som kan skaleres opp og ned etter behov.

Verdensomspennende utvikling og støtte

Vi har mange års erfaring og solid bransjekunnskap. Flere av våre ansatte har jobbet for nasjonale og internasjonale kunder. Derfor våger vi å påstå at vi har en unik evne til å imøtekomme bransjens behov og utviklingsmuligheter.
Vi tilbyr opplæring for ansatte der det er nødvendig og kan gi on-site support for kunder over hele verden. Vi kan også tilby støtte global kontortidstøtte 24/7.

Vil du vite mer om Cartagena Link?

Kontaktperson

Glenn-Robert Monsen
Chief Technology Officer (CTO)
glenn-robert.monsen@cartagena.no
+47 452 80 649