fbpx

Cartagena Member – NB

Cartagena Medlem

Cartagena Medlem tilbyr en pakkeløsning for medlemsorganisasjoner som forbedrer medlemsengasjement, forbedrer driften og tilpasser seg markedsendringer.

Hva er Cartagena Medlem?

Cartagena Medlem er en løsning basert på Microsoft Dynamics som har som mål å hjelpe organisasjoner, klubber og samfunn med å møte de stadig skiftende kravene fra medlemmene sine gjennom en moderne og fleksibel IT-plattform. Plattformen har en rekke funksjoner som selvbetjening og automatisering for ulike tjenester, samt komplette løsninger og enkle tilpasninger som kan hjelpe til med å forbedre effektiviteten til de fleste prosessene innen organisasjonsdrift. Cartagena har jobbet med Microsoft Dynamics-plattformen siden den først ble lansert i Norge.

Cartagena Medlem tilbyr en pakkeløsning for medlemsorganisasjoner som forbedrer medlemsengasjement, forbedrer driften, og tilpasser seg markedsendringer.
Dette inkluderer:

1

Kommunikasjon
Opprette spesifikke kampanjer eller automatiserte meddelelser for å kommunisere med medlemmer og valgte representanter, ved hjelp av innebygde e-post- og tekstmeldingsfunksjoner.

2

Automatisering
Automatiser flere prosesser og administrer flere medlemmer mer effektivt, med forbedret selvbetjeningsfunksjonalitet for medlemmene.

3

Tilpasningsevne
Bruk datagrunnlag til å gi medlemmene en mer tilpasset og relevant kundeopplevelse, og automatiser eller opprett dine egne kampanjer for å utvide og tilpasse medlemsreisen.

4

Betaling
Forenkle registreringen ved å godta betaling med kort eller mobilbetaling app VIPPS, beholde medlemmer med månedlig eller årlig avtalegiro, og integrere med økonomisystemer for å forenkle regnskap.

5

Enkel skalering
Et fleksibelt system som kan skaleres opp og ned etter behov.

Vil du vite mer om Cartagena Medlem?

Kontaktperson

Morten S. Fari
Salgs- og markedsjef
morten@cartagena.no
+47 926 00 373