fbpx

Our services – NB

Våre tjenester

I vårt selskap er vi stolte av å kunne tilby enestående service til våre kunder. Vi forstår at hver virksomhet er unik, og derfor tilbyr vi et bredt spekter av tjenester for å møte dine spesifikke behov. Enten du trenger prosjektledelse, endringsledelse eller annen spesialisert støtte, har vårt team av eksperter erfaring og kunnskap til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi engasjerer oss i å forstå din virksomhet, dine utfordringer og ambisjoner, og vi tilpasser tjenestene våre til å passe dine spesifikke behov. Vår ambisjon er kontinuerlig å underbygge vår egen pålitelighet, slik at du trygt kan stole på vår evne til å hjelpe deg navigere gjennomføringen av kompliserte prosjekter og oppnå at disse blir godt gjennomført.

Hvorfor velge Cartagena?

I Cartagena forstår vi at tid, budsjett og kvalitet er avgjørende faktorer for å levere vellykkede IT-prosjekter. Derfor benytter vi en robust og fleksibel prosjektmetodikk som lar oss møte kundenes forventninger samtidig som vi holder oss innenfor deres begrensninger. Vår tilnærming er preget av vår vilje til å møte utfordringer, og vår motvilje til å ta snarveier. Ved å jobbe med oss kan du være trygg på at du får markedsledende kvalitet og service.

I tillegg til vår prosjektmetodikk, er vi stolte av å tilby omfattende ledelsesrådgivning som er generelt relevant for alle kunder, bransjer og produkter/tjenester. Vårt team har dypdeforståelse i systemene vi bygger, noe som gjør at vi kan gi enestående støtte og råd.

Når du velger Cartagena AS som din IT-rådgiver, kan du forvente deg en virksomhet som er dedikert til å levere resultater av høy kvalitet, og som er fleksible og tilpasset dine behov. Vi forplikter oss også til å gi omfattende støtte gjennom hele prosjektet.

Prosjektstyring

God prosjektstyring er uhyre viktig inn i alle våre leveranser, og noe vi leverer på – fra ende til ende. Erfaringsmessig følger vi prosjektene ukentlig med ulike sprinter på hva som har vært gjort. Her følger vi opp avklaringer, beslutninger, koordinerer med alle partnerleverandører og loggfører alt skriftlig. Du som kunde får så levert ukentlige rapporter på prognoser, fremdrift og budsjett på prosjektene.

Implementering​

For oss er det viktig å ha en realistisk plan for hvordan alt skal implementeres, og hva som faktisk skal implementeres. Detaljerte fremdriftsplaner ligger til grunn fra start.

Drift og vedlikehold

Vi overvåker datakvalitet, integrasjoner, earthflows og kvalitetssikrer at alt av systemer fungerer optimalt fra dag til dag, time for time. Vi vet viktigheten av å holde et blikk på systemene til enhver tid, og hvor kritisk det kan være hvis man ikke gjør dette. Vårt mål er at systemer ikke skal gå i usynk, da dette forplanter seg videre og er forretningskritisk.

hand writing a note in front of a laptop

Lurer du på noe vedrørende våre tjenester?

Kontaktperson

Andreas Ødegaard Nilsen
Chief Executive Officer (CEO)
andreas@cartagena.no
+47 98449911

Kontaktperson

Glenn-Robert Monsen
Chief Technology Officer (CTO)
glenn-robert.monsen@cartagena.no
+47 452 80 649