fbpx

Our partners – NB

Partnere

Våre samarbeidspartnere: Cartagena AS samarbeider med ledende teknologiselskaper

Microsoft

Cartagena AS tilby tjenester basert på Microsoft Dynamics 365 og Power Platform. Partnerskapet kombinerer Cartagenas omfattende bransjekunnskap med Microsofts nyeste teknologi for å levere innovative løsninger til kunder i ulike bransjer. Fokuset er å utnytte Microsoft Dynamics 365 og Power Platform for å tilby førsteklasses digitalisering, skytjenester og AI-baserte tjenester.

ClickDimension

Cartagena AS har nå et partnerskap med ClickDimensions, en ledende leverandør av markedsføringsautomatisering og e-postmarkedsføring basert på Microsoft Dynamics 365. Sammen gir vi kundene innovative markedsføringsverktøy som skaper forretningsvekst. Ved å kombinere Cartagenas implementeringsferdigheter med ClickDimensions' teknologi, vil kunder dra nytte av noen de beste markedsføringsautomatiserings- og e-postmarkedsføringstjenestene i markedet.

ALSO

Cartagena AS har gått sammen med ALSO, en ledende leverandør av teknologiløsninger og tjenester i Norden og Baltikum, for å tilby et bredere utvalg av teknologiløsninger og tjenester til våre kunder. Målet er å skape innovative teknologiløsninger, inkludert skytjenester, kunstig intelligens og digitaliseringstjenester, som kan bidra til å øke forretningsvekst og konkurranseevne. Partnerskapet kombinerer styrkene til Cartagena og ALSO for å levere førsteklasses løsninger til kunder, og hjelper kunder med å få tilgang til et bredere utvalg av teknologiløsninger og tjenester under samme tak.

Portal Connector

Cartagena AS har inngått et partnerskap med Portal Connector, en ledende leverandør av portaler og integrasjoner for Microsoft Dynamics 365. Gjennom partnerskapet vil Cartagena tilby kundene innovative portal-løsninger integrert med Microsoft Dynamics 365. Partnerskapet har som mål å hjelpe kundene med å effektivisere sine prosesser og øke forretningsveksten gjennom bruk av portaler og integrasjoner.

Hewlet Peckard HP

Cartagena AS har et partnerskap med Hewlett Packard (HP) for å tilby IT-operasjonsstyring og IT-tjenestestyringsløsninger til våre kunder. Partnerskapet vil fokusere på å utnytte HPs teknologi og Cartagenas konsulentferdigheter for å levere innovative løsninger som driver operasjonell effektivitet og konkurranseevne for kunder i ulike bransjer.

Tripletex

Cartagena AS har inngått et strategisk partnerskap med Tripletex, en ledende leverandør av skybaserte regnskaps- og ERP-løsninger. Partnerskapet fokuserer på å integrere Microsoft Dynamics 365 med Tripletex sine regnskaps- og ERP-løsninger for å levere omfattende og integrerte forretningssystemer til kundene våre.

Visma

Cartagena AS har inngått et strategisk partnerskap med Visma, en ledende leverandør av skybaserte regnskaps- og ERP-løsninger. Partnerskapet går ut på å integrere Microsoft Dynamics 365 CRM med Visma's ERP-system, og levere omfattende og integrerte forretningsløsninger til kundene. Dette vil forenkle forretningsprosesser, forbedre effektiviteten og øke produktiviteten.

Ønsker du å vite mer?

Kontaktperson

+47 92 60 03 73 / morten@cartagena.no