fbpx

Industries – NB

Bransjer

Vårt selskap kjennetegnes av vår evne til å dyrke langsiktige profesjonelle relasjoner med våre oppdragsgivere. Vårt team av bransjeeksperter jobber tett med dere/deg for å forstå deres/dine unike behov og målsetninger. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som fremmer vekst. Vår forpliktelse til å møte våre oppdragsgiveres behov, har gitt oss en rik historie med fornøyde kunder og vellykkede resultater. La oss hjelpe deg med å oppnå dine målsetninger.

Transport og logistikk

Vi har spesialisert oss på digital omstilling for selskaper innen transport- og logistikkbransjen. Våre skreddersydde systemer forenkler hele kundeopplevelsen fra første kontakt til endelig levering.

Skogbruk

Med dybdeforståelse og utførlig erfaring med digitalisering, har vi spilt en avgjørende rolle i moderniseringen av Norsk skogbruk. Vår ekspertise på området har gjort oss i stand til å gjøre betydelige bidrag til den digitale omgjøringen av skogsnæringen.

Detaljhandel

Vår skybaserte programvare beriker det markedsledende systemet Microsoft Dynamics 365 med all den funksjonaliteten et kjøpesenter trenger for sømløs gjennomføring av daglig drift.

Medlemsorganisasjoner

Vi forenkler organisasjonsarbeid med ende-til-ende-løsninger med fokus på enkel tilpasning for eksisterende og nye medlemmer.